Geef je interieur kleur met deze 3 tips

Ons huis, de plek waar we het grootste deel van onze tijd doorbrengen. Vooral tijdens de koude dagen zien we dat mensen ervoor kiezen hun huis gezellig te maken. Dat is ook niet zo gek, want laten we eerlijk zijn? Een warm gezellig huis is toch veel leuker dan een kil en saai huis? Toch is het voor velen van ons best lastig ons huis wat meer kleur en daarmee warmte te geven. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we 3 tips voor je waarmee jij direct kunt beginnen en je interieur een boost te geven.

De keuken

De keuken is vaak een plek in huis, waar we niet zo snel denken aan het gebruik van woonaccessoires. Toch is niets minder waar! Hoe gaaf is het om een stijlvolle waterkoker, koffiemachine of andere te gekke items op je aanrecht te plaatsen? Wil je het ietwat subtieler aanpakken, dan kun je kiezen voor een paar luxe koffiekopjes. Ook een mooie fruitmand, etagère of broodbak is de perfecte manier om ook je keuken wat extra sfeer te geven.

De woonkamer

De woonkamer is natuurlijk de plek waar we het grootste deel van onze tijd doorbrengen. Na een lange werkdag is het wel zo fijn dat je met een goed boek of je favoriete serie even bij kunt komen na een dag hard werken. Om de woonkamer wat extra sfeer te geven, is het goed te werken met accentkleuren. Hierbij kun je denken aan de kleuren goud, groen en zwart. Door deze combinatie geef jij je interieur een warm gevoel en sfeervolle uitstraling. Door het gebruik van bijvoorbeeld een gouden kandelaar op je dressoir een vaas op tafel of wanneer je een open kast heb een chique servies met koffiekopjes, thee pot en schoteltjes.

De eethoek

De eethoek is het verlengstuk van je woonkamer en keuken. Waar de eethoek bij de één in de keuken staat, heeft hij bij de ander een prominente plek aangrenzend aan de woonkamer. Kortom, hij is altijd in het zicht. Daarom in je eethoek de perfecte manier om eens goed te stylen. Regel één is het opruimen van je eethoek. Vaak zien we dat de hoek wordt gebruikt als soort opbergplek voor sleutel, post en andere prullaria. Ontzettend zonde, want dit oogt direct erg rommelig. Een opgeruimde eettafel is namelijk bij uitstek geschikt voor een echte eyecatcher. Dit kan zijn een schapenvacht, ornament op voet of een prachtige grote panter vaas. Vul deze vaas met een boeket verse of droogbloemen en het zorgt direct voor een compleet andere uitstraling.