Maak je vloeren gemakkelijk en effectief schoon met Forbo-producten

Je vloeren schoonhouden kan een uitdaging zijn, vooral als je kinderen of huisdieren hebt. Gelukkig biedt Forbo een scala aan schoonmaakproducten die het werk gemakkelijk en effectief maken. Laten we eens kijken hoe je deze producten kunt gebruiken op verschillende soorten vloeren 

Forbo’s Floor Care System 

Forbo heeft het Floor Care System ontwikkeld voor een uitgebreide aanpak van de verzorging van je vloeren. Dit systeem is ontworpen voor elk type vloer – van hardhout tot tegels en laminaat – en omvat drie stappen: reinigen, verzegelen en onderhouden. De eerste stap is de belangrijkste, omdat het de vloeren voorbereidt op goed onderhoud na verloop van tijd 

Harde vloeren schoonmaken: Forbo raadt aan hun Allesreiniger te gebruiken om harde vloeren zoals hout, steen en tegels schoon te maken. Dit product is ontworpen om vuil en vlekken te verwijderen zonder resten achter te laten. Spuit de reiniger gewoon op het oppervlak en veeg het af met een vochtige doek of dweil. Voor hardere vlekken kun je 1 eetlepel Allesreiniger mengen met 2 kopjes warm water in een emmer voordat je de vloeren dweilt 

Tapijten schoonmaken: Als het gaat om tapijten, stelt Forbo voor om hun Spot & Stain Remover te gebruiken voor vlekbehandeling of hun Carpet Shampoo voor diepe reinigingsklussen. De Spot & Stain Remover is ideaal om troep van huisdieren, zoals urine of braaksel, uit tapijten te verwijderen; gewoon op de vlek spuiten en 10 minuten laten inwerken voordat je het wegveegt met een vochtige doek of papieren handdoek. De Carpet Shampoo vergt meer inspanning maar geeft betere resultaten; meng 1/2 kopje shampoo in 1 liter warm water alvorens vlekken weg te schrobben met een schrobborstel of tapijtreiniger (indien beschikbaar).             Het goed verzorgen van je vloeren kan moeilijk zijn, maar gelukkig heeft Forbo een gemakkelijk te volgen systeem gemaakt dat ervoor zorgt dat je vloeren er het hele jaar door geweldig uit blijven zien! Of je nu te maken hebt met hardhout, tegels, laminaat, tapijt of een ander soort vloermateriaal, zorg ervoor dat je de juiste producten van Forbo gebruikt, zodat je met minimale inspanning optimale resultaten krijgt! Met Forbo’s Floor Care System heb je geen probleem om de oppervlakken in je huis schoon en goed onderhouden te houden!