Woonkamer modern stylen, hoe werkt dat?

Woonkamer inrichten

Een nieuwbouwwoning is een van de moeilijkste woningen om in te richten. waarom? Want interieurinrichting komt voort uit een bepaald concept, de sfeer die je voor ogen hebt, of een bepaald karakter dat je wilt creëren. Als u een karakteristiek huis koopt, zoals een oude boerderij of jaren 30-woning, dan kunt u bepaalde kenmerken en inspirerende elementen die al aanwezig zijn gebruiken als uitgangspunt voor uw interieurontwerp. Maar maak je geen zorgen. Gebruik deze tips om je nieuwe thuis sfeer te creëren en maak van je nieuwe Home een droom. Vaak bij een nieuwbouwhuis wordt er voor een moderne stijl/sfeer gekozen.

Hoe stel je de verlichting af? 

het belangrijk om te beslissen waar je deze vervolgens nodig hebt. Maak hiervoor een lichtplan. Met zone planning kunt u uw kamer opdelen in functionele zones zoals:

Koken, eten, ontspannen, werken, spelen, entertainen. Dat wil zeggen, we kijken naar de functie van de ruimte. Hoe wil je dat de ruimte gebruikt wordt?

Bepaal de verlichting vereisten voor elke zone. Staat jouw zone bijvoorbeeld in het teken van ontspanning, dan kun je een normale lamp kiezen om de hele zone te verlichten. Wil je hier een boek lezen? Dan is functionele verlichting ideaal. Heb je een mooi schilderij dat je wilt uitlichten? Gebruik dan accentverlichting. U zult merken dat u voor elke zone verschillende soorten verlichting kunt installeren, het hangt af van uw behoeften en wensen.

Kies voor jaloezieën voor een moderne sfeer

Jaloezieën zijn momenteel de meest verkochte raamdecoratie in de woonkamer. Geen wonder dat jaloezieën met brede lamellen de woonkamer een stoer tintje en een hippe, moderne uitstraling geven. Daarnaast is hij makkelijk in gebruik omdat je eenvoudig de hoeveelheid licht kunt produceren die je wilt. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zodat ze bij vrijwel elke meubelstijl passen. Welke soorten zijn er: